20.5 Pelin Henki -dokumenttielokuva

Valvoja: Ram

20.5 Pelin Henki -dokumenttielokuva

ViestiKirjoittaja Kingpin » 08.05.2015 09:37

Ajatuspaja Libera järjestää Pelin Henki -dokumenttielokuvan ensi-illan Helsingissä 20.5.2015 klo 17.00 – 19.00 Maxim-elokuvateatterissa, Kluuvikatu 1.

Pelin Henki kertoo Liberan perustajan Gustav von Hertzenin elämästä ja urasta.

Ilmoittautuminen: http://www.libera.fi/tapahtumat/

Tämä nyt ei varsinaisesti ole sijoitusaiheinen tapahtuma, mutta uskoisin, että kiinnostaa monia tätä foorumia lukevia. Olen itse menossa tuonne. Tulkaa mukaan!

MIKÄ LIBERA?

Libera on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja itsenäinen ajatuspaja, joka tukee ja edistää yksilönvapautta, vapaata yrittäjyyttä, vapaita markkinoita ja vapaata yhteiskuntaa. Meille vapaus merkitsee ulkoisen pakon poissaoloa ja liittyy olennaisesti vastuuseen. Toimintamme koostuu julkaisu- ja tiedotustoiminnasta, tutkimuksesta ja tapahtumien järjestämisestä. Ennen kaikkea haluamme toimia keskustelunavaajana vapauteen liittyvissä asioissa ja areenana kaikille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta, jossa vapaus ja vastuu kohtaavat.

Libera on yleishyödyllinen ja toiminnallinen säätiö. Rahoituksemme on täysin yksityistä. Lahjoittajamme ovat yksityishenkilöitä, yksityisiä säätiöitä ja yrityksiä. Libera ei vastaanota julkista rahoitusta eikä tee konsulttitoimeksiantoja. Merkittävä osa Liberan työstä tapahtuu vapaaehtoispohjalta. Liberan perustivat vuonna 2011 Gustav von Hertzen ja Petri Kajander.

Libera valitsee joka vuosi toiminnalleen teeman. Vuoden 2014 teema oli Suomi ja globaali talous. Tämän vuoden teema on tasa-arvo.
  • 0

Make up your mind and call me then.
Avatar
Kingpin
 
Viestit: 2258
Liittynyt: 10.02.2014 23:11
Reputation: 258

Paluu Sijoitusaiheiset tapahtumat

Paikallaolijat

Rekisteröityneet käyttäjät:
Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
cron
Reputation System ©'