Disney

Keskustelua ulkomaisista osakkeista.

Valvoja: Ram

Re: Disney

ViestiKirjoittaja idp » 04.07.2016 20:51

ttr kirjoitti:Disney ostaa osan MLBAM palvelusta (baseball-liigan omistama streaming-palvelu). Taas yksi ratkaisuyritys kaapelin heikkenemiseen. Hinta kuulostaa aika suurelta, en tiedä miten toimiva palvelu on kyseessä, markkinat ja analyytikot kertonevat sen meille pian ;) Käsittääkseni palvelu on kuitenkin teknisesti hyvä ja toimiva, sitä luulisi voivan hyödyntää myös muissa kuin ESPN:N palveluissa


Samaan käsitykseen minäkin olen päässyt ko. palvelusta. Diiliin kuului myös optio ostaa firmasta toinenkin kolmannes neljän vuoden aikana.
  • 0

idp
 
Viestit: 26
Liittynyt: 14.08.2015 22:56
Reputation: 0

Re: Disney

ViestiKirjoittaja ttr » 18.07.2016 18:49

Hasbron Q2 tulos oli odotuksia parempi. Frozen ja SW tuotteet myivät erinomaisesti, kun taas Jurassic Park/World lelumyynti takkuaa. Tämä lupailee hyvää Disneyn Q3 julkistusta ajatellen.

Lego: SW peli julkaistiin kesäkuun lopulla, nousi heti ainakin UKssa ykköseksi.

Ostettiin kotiin Infinity 3.0 kun oli Toys'r Us:ssa kovassa alennuksessa. Lapset on ihan pähkinöinä; pelissä itsessään ei tuntuisi olevan mitää vikaa. Myyjien mukaan LEGO Dimensions on kuitenkin se, mitä eniten myydään.
  • 0

ttr
 
Viestit: 838
Liittynyt: 14.03.2014 23:24
Reputation: 33

Re: Disney

ViestiKirjoittaja ttr » 01.08.2016 10:32

Shanghain puistossa käynyt viime kuun puoleenväliin mennessä miljoona kävijää. Rivien välistä lukisin, että Iger on tyytyväinen, lisäksi kävijät viettävät enemmän aikaa siellä kuin oli alunperin arvioitu (tarkoittanee myös että kuluttavat enemmän rahaa). Näkisin tämän positiivisena asiana, jos puisto ylittää Disneyn omat arviot alkuvaiheessa. Ensi viikolla saataneen lisätietoa.

http://www.foxnews.com/travel/2016/07/1 ... month.html
  • 0

ttr
 
Viestit: 838
Liittynyt: 14.03.2014 23:24
Reputation: 33

Re: Disney

ViestiKirjoittaja ttr » 25.08.2016 08:59

Q3/2016 julkaistiin jo jokunen aika sitten, en näköjään ollut muistanut laittaa huomioitani tänne. Vertailu viime vuoden vastaavaan kvartaaliin. EPS $1.59 ($1.45).

https://ditm-twdc-us.storage.googleapis ... rnings.pdf

https://thewaltdisneycompany.com/disney ... s-webcast/

Media networks:

Liikevaihto +2%, liikevoitto +0%

Kaapeliasiakkaiden kato jatkunut. Tulevan kvrtaalin mainostuotto kaapelin puolella jäljessä viime vuodesta, kun taas normitelevisiolla näyttää viime vuotta paremmalta.

Parks and Resorts:

Liikevaihto +6%, liikevoitto +8%

Dollarin vahvistumisesta huolimatta USAn puistoissa edelleen tasaisen paljon ulkomaisia turisteja. Shanghain puiston avaus odotuksia parempi (laajennuksia jo tekeillä), myös Hong Kongin puistossa nähtävissä asiakasvirran kasvua. Pariisin kävijämäärät edelleen heikot.

Studio Entertainment:

Liikevaihto +40%, liikevoitto +62%

Studioilla jälleen loistava kvartaali. SW ja Zootopia jyräsivät kotivideomarkkinoilla, CA3 ja TJB tekivät tulosta teattereissa. Tulevalla kvartaalilla viime vuoden tuloksen parantaminen hankalampaa. Finding Dory tehnee Inside Outia paremman tuloksen mutta viime vuoden Ant-Manille ei tänä vuonna taida olla vastusta. BFG ja Pete's Dragon eivät ole menestyneet odotetusti. Toivottavasti kotivideomarkkinat ovat edelleen vahvat.

Consumer Products & Interactive Media:

Liikevaihto -1%, liikevoitto -7%

Krääsämyynti viime vuotta heikompaa etupäässä Frozen-myynnin heikentymisen takia (Finding Nemo tuotteet jossain määrin korvaavat). Sen vaikutus tullee näkymään vielä tulevinakin kvartaaleina.
  • 0

Viimeksi muokannut ttr päivämäärä 25.08.2016 19:05, muokattu yhteensä 1 kerran
ttr
 
Viestit: 838
Liittynyt: 14.03.2014 23:24
Reputation: 33

Re: Disney

ViestiKirjoittaja Dodger » 25.08.2016 13:50

Kiitos ttr jälleen päivityksestä. Voitko vielä tarkistaa ovatko prosentit liikevoiton osalta paikkaansa pitäviä? Minusta näyttäisi siltä, että liikevoiton prosentit on otettu nyt liikevaihdon 9 kuluneen kuukauden sarakkeesta. Liikevaihdon osalta prosentit näyttävät oikeilta.
  • 0

Dodger
 
Viestit: 52
Liittynyt: 20.02.2014 19:26
Reputation: 0

Re: Disney

ViestiKirjoittaja ttr » 25.08.2016 19:06

Dodger kirjoitti:Kiitos ttr jälleen päivityksestä. Voitko vielä tarkistaa ovatko prosentit liikevoiton osalta paikkaansa pitäviä? Minusta näyttäisi siltä, että liikevoiton prosentit on otettu nyt liikevaihdon 9 kuluneen kuukauden sarakkeesta. Liikevaihdon osalta prosentit näyttävät oikeilta.

Hyvä huomio, kiitti. Muokkasin edelliseen oikeat prosentit. Nyt on paremmin synkassa tekstinkin kanssa :)
  • 0

ttr
 
Viestit: 838
Liittynyt: 14.03.2014 23:24
Reputation: 33

Re: Disney

ViestiKirjoittaja ttr » 03.10.2016 09:55

Yksi kvartaali taas takana ja Disneyllä käynnistyi FY2017. Alla omia ajatuksia alkavasta fiskaalivuodesta.

Vuosi 2017 näyttää nopeasti katsottuna haasteelliselta Disneylle.
Parks&resorts segmentiltä itsellä suurimmat odotukset; Shanghai on iso riski ja mahdollisuus.

Media entertainment lienee nollakasvua, toivottavasti sieltä löytyy jotain uusia tulonlähteitä mitkä hieman helpottaisivat ESPN:n tilannetta. Tästä en osaa sen tarkemmin spekuloida.

Studio entertainmentin vuosi 2016 oli jättipotti. Osa epäilijöistä näkee Studiopuolen hyvinkin syklisenä (varmasti totta) joka on nyt huipulla. Täytyy kuitenkin muistaa, että DIS on panostanut studiopuoleen viime vuodet, ja nyt se alkaa kantaa hedelmää. FY2016 sisälsi huimia hittejä: SW VII, Zootopia, The Jungle Book, CA3:CW, Finding Dory. Se myös sisälsi epäonnistumisia: The Good Dinosaur, The Finest Hours, Alice through the looking glass, Pete's Dinosaur(?). FY2017 sisältää myös lähtökohtaisesto kovia elokuvia: Dr. Strange, Moana, Rogue One, Beauty and the Beast, GotG II, Pirates of the Caribbean V, Cars III. Eli asioiden mennessä edes suhteellisen hyvin, ei studioiden tulos heikkene tästä vuodesta dramaattisesti (odotus on kuitenkin, että heikkenee).

Consumer products & Interactive segmentissä yt-neuvottelut, 5% työvoimasta ulos. Analyytikot pelkäävät tämän olevan merkki ko. segmentin heikentymisestä. Viime kvartaalipuhelussa mainittiinkin johdon toimesta, että viime vuoden vertailulukuihin vaikea päästä. Osin varmasti myös kyse kahden segmentin yhdistymisen tuomista "synergiaeduista" sekä entisen Interactiven ongelmista.

http://www.nytimes.com/2016/09/15/busin ... .html?_r=0

Consumer products puolella suurin SW hype alkaa hiipua, Frozen on jo menettänyt puhtiaan. Marraskuussa tulee uusin WDAS animaatio, Moana. Jos se on edes BH6 tasoinen hitti, "prinsessa-myynti" lisääntynee. Kesällä tulee ulos Cars III, se lisännee tavaramyyntiä elokuvan tasosta riippumatta. Lisäksi kesällä tulee Sonyn uusin Spider-Man reboot; Disney omistaa hämiksen tuoteoikeudet.

Ja sitten on vielä ne Twitter-spekulaatiot...
  • 0

ttr
 
Viestit: 838
Liittynyt: 14.03.2014 23:24
Reputation: 33

Re: Disney

ViestiKirjoittaja ttr » 24.10.2016 23:19

ttr kirjoitti:Yksi kvartaali taas takana ja Disneyllä käynnistyi FY2017. Alla omia ajatuksia alkavasta fiskaalivuodesta.
Media entertainment lienee nollakasvua, toivottavasti sieltä löytyy jotain uusia tulonlähteitä mitkä hieman helpottaisivat ESPN:n tilannetta. Tästä en osaa sen tarkemmin spekuloida.

Em. voisi hieman tuoda lisävalaistusta synkästä NFL syksystä. Katsojamäärät ovat tippuneet kymmenisen prosenttia. Yksi syy lienevät USAn presidentinvaalit, mutta en oikein usko että ne vaikuttaisivat muuten kuin väittelypäivinä. Tämän vaikutus nähdään joka tapauksessa kuukauden jälkeen kun vaalit on pidetty. Muina syinä ehdotetaan supertähtien vähyyttä, huonoa PR:ää (kansallislauluboikotti) sekä yleisesti vähenevää TV:n katsomista. Valitettavasti vaikuttaa siltä, että USA on "hylkäämässä" yhden suurista lajeistaan. Tämä ei voi olla näkymättä negatiivisesti ESPN ensi vuoden tuloksessa :( Linkeissä on spekuloitu katsojakadon mahdollisilla syillä.

http://www.theatlantic.com/business/arc ... hy/503666/

http://www.forbes.com/sites/greatspecul ... 0ec1743981
  • 0

ttr
 
Viestit: 838
Liittynyt: 14.03.2014 23:24
Reputation: 33

Re: Disney

ViestiKirjoittaja ttr » 19.11.2016 19:33

Q4/2016 liikevaihto pieneni vertailukaudesta 3%. EPS kasvoi $1,10 ($0,95), johtuen vertailukauden kertaeristä (sijoitus Pariisin eurodisneyyn). Kaikinpuolin negatiivinen kvartaali, kassavirta on sentään vahvaa luokkaa :) Hyvien kvartaalien jälkeen kurssi on dipannut, nyt kun tuli huonommat luvut kurssi nousi. Ensi kuun alussa tullee osinkoehdotus, sijoittajapuhelussa rivien välistä oli luettavissa osingon korottamatta jättäminen, mutta saa nähdä. Alla omia huomioita seeking alphan sijoittajapuhelukirjoituksesta sekä tulosjulkistuksesta.

https://ditm-twdc-us.storage.googleapis ... rnings.pdf

http://seekingalpha.com/article/4022326 ... pt?page=15

Media networks:

liikevaihto -3% liikevoitto -8%

ESPN ja Disney channel alamäessä. ESPN kulut kasvoivat olympialaisten ja jääkiekon World Cupin takia. Katsojamäärät laskussa. ABC:llä menee paremmin, ohjelmien myynti kasvanut mutta sielläkin mainostulot heikentyneet. Presidentin vaalien vaikutus näkyy vielä kuluvalla kvartaalilla, sen jälkeen palataan normaaliin. Esim. NFL -katsojamäärät ovat jo nousseet lähemmäs viime vuotta Trumpin valinnan jälkeen.

http://www.cbssports.com/nfl/news/nfl-r ... -election/

ESPN saatu tungettua uusille jakelukanaville, Hulu ja AT&T Direct. ESPN:ää aletaan myös tuoda kuluttajille BAMTechin kautta vuonna 2017.

Parks and resorts:

liikevaihto 1% liikevoitto -5%

Pariisissa ja Hong Kongissa menee edelleen heikommin. Igerin mukaan kuitenkin HK:ssa on nähty Shanghain avaamisen jälkeen nousus kävijämäärissä. Shanghai on avannut hyvin, paremmin kuin odotettu. Kävijöistä jopa lähes 50% Shanghain alueen ulkopuolelta, mikä kertoo Disneyn tunnettavuudesta Kiinassa. Saattaa päästä jopa break-eveniin jo FY2017(!)
USAssa kavijämäärät tippuneet viime vuoteen verrattuna, osin johtuen viime vuoden 60-vuotisjuhlallisuuksista. Vastaavasti kulut pienentyneet. Tulevaisuudessa kotimarkkinoille odotetaan kävijämäärien lisäystä kunhan Star Wars laajennukset saadaan valmiiksi.

Studio entertainment:

liikevaihto 2% liikevoitto -28%

Liikevoittoon vaikuttivat kvartaalin flopit; BFG, Pete's Dragon, Queen of Katwe (itse en pitäisi PD:tä floppina, mutta odotukset olivat ilmeisen kovat). Kotivideomarkkinoilla meni paremmin. etenkin tulevien julkaisujen tuotanto-&mainosmenot. Tällä kvartaalilla tulee/tuli ulos Doctor Strange, Moana sekä Rogue One. Lähtökohtaisesti kaikista tulossa hyvää rahaa ensi kvartaalin tulokseen, toki siellä on kovana vertailukohtana SW VII.

Tulevan vuoden elokuvatarjontaa ja vertailua FY2016 vastaan tein jo aiemmassa viestissä. Siellä voi muhia yllätys, mistä hyvin aloittanut DS on jo positiivinen merkki.

Consumer products & Interactive media:

liikevaihto -17% liikevoitto -5%

Infinityn alasajo näkyy edelleen, lisäksi edellisvuoden Frozen myynti oli tämän vuoden Finding Dory myyntiä kovempaa. Kohta kyllä Frozen -vertailulukujen luulisi himmenevän. Elokuvasta on kuitenkin kolmisen vuotta. Segmentin tuloksen odotetaan kuitenkin kasvavan FY2017. Q1 tullee olemaan vertailukautta heikompi SW VII:n takia.

Vuosi 2017 tulee olemaan poikkeus kasvussa. Kuitenkin odotetaan EPS:n kasvua. Jotenkin haluaisin nähdä ko. asian vaikuttavat osigonsuuruuteen (lue: osinkoa korotetaan koska kasvua ei tule). Dollarin vahvistuminen näkyy negatiivisena, nyt Trumpin valinnan jälkeen dollari on vahvistunut edelleen. Dollarin vahvistumisen näkymisestä sijoittajapuhelussakin varoiteltiin.
  • 0

ttr
 
Viestit: 838
Liittynyt: 14.03.2014 23:24
Reputation: 33

Re: Disney

ViestiKirjoittaja ttr » 27.11.2016 22:37

Dr. Strange tekee hyvää tulosta, viikonloppuna ylittynee $600 miljoonan raja, enemmäin kuin esim. ensimmäinen Iron-Man. Lopputulema tullee olemaan $650 miljoonan luokkaa.

Moanan ensi-iltaviikonlopusta tulossa menestys USAssa. Maailmanlaajuisesti odotettavissa $650-$700 miljoonaa. Eli vankka hitti, ei kuitenkaan pärjänne Zootopialle.

http://deadline.com/2016/11/fantastic-b ... 201860236/

Joka tapauksessa molemmat elokuvat lunastavat niihin asetettuja lupauksia. Seuraavaksi tulossa olevat elokuvat keräävät internetin ihmeellisessä maailmassa huomiota.

http://variety.com/t/beauty-and-the-beast/

ESPNn käyttäjämäärä vähenee tasaisesti, onneksi ei kuitenkaan kihtyvällä vauhdilla.

http://www.wsj.com/articles/espn-lost-t ... 1479951093

ABC aikoo aloittaa 24/7 digitaalisen uutiskanavan, kuulostaa ihan järkeenkäyvältä kun ajatellaan kuinka paljon vaalit keräsivät katsojia. Ja jotenkin tuntuu, että Trumpin kaudella presidentillisiä uutisia voi olla tulossa enenevässä määrin ;)

http://nypost.com/2016/11/20/abc-is-exp ... w-channel/
  • 0

ttr
 
Viestit: 838
Liittynyt: 14.03.2014 23:24
Reputation: 33

EdellinenSeuraava

Paluu Ulkomaiset osakkeet

Paikallaolijat

Rekisteröityneet käyttäjät:
Bing [Bot]
cron
Reputation System ©'